П`ятниця, 26.04.2024, 23:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів

     З метою виховання у дітей глибокого почуття любові до своєї родини та Батьківщини, поваги до традицій, звичаїв українського народу, розшишення знань дітей про народну символіку, формування в учнів ціннісного ставлення до культури і мистецтва українців, класний керівник 3 класу Вербицька Н.І. підготувала і провела відкритий виховний захід "Рід.Родина. Україна".  На свято третьокласники запросили своїх рідненьких матусь, бабусь,  а також своїх друзів -  учнів початкових класів. Послухавши вірші і пісні у виконанні учнів третього класу про рід, родину, про нашу неньку Україну, ми ще раз збагнули, що як могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша українська культура збагачується маленькими родинами. Родина до родини - народ. Ми всі - український народ, який складається з родин малих і великих, дружніх, працьовитих. Ще діти дуже цікаво розказували про українські обреги: віночки, вишиванки, рушн ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: redscol | Дата: 11.03.2015 | Коментарі (0)

     З 02 по 06 березня в школі був проведений Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему "Здоровий спосіб життя  - це модно!" 

    ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: redscol | Дата: 09.03.2015 | Коментарі (0)

     Традиційно в нашій школі напередодні 8 Березня проводиться святковий концерт, на який ми запрошуємо не тільки наших мам і бабусь, а й всіх мешканців села. В цьому році нам захотілося зробити щось новеньке.  2 березня  учні та вчителі школи запросили в гості всіх бажаючих на "Веселий ярмарок".   Розпочався захід з  виступу  учнів. Вони нам і заспівали, і станцювали, і пошуткували, і привітали всіх з приходом весни. Потім всіх присутніх привітала директор школи Землянська Любов Юріївна та оголосила про початок  довгоочікуваної торгівлі.
     Із задоволенням діти продавали свої смаколики: чебуреки, хот-доги, торти, печиво, тістечка, желе, пиріжки, рогалики, млинці, ряженку,  цукерки та багато чого іншого. І все це домашнє, смачнюче-пресмачнюче. А ось учні 5 і 9 класів виготовили на ярмарку цікаві поробки: ікебани, картини, рамки для картин. Торгівля йшла жв ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: redscol | Дата: 05.03.2015 | Коментарі (0)

   25 лютого, до дня народження видатної української  поетеси Лесі Українки, в школі була проведена святкова тематична лінійка "Ти себе українкою звала!", яку підготувала і провела шкільний бібліотекар Корнєва В.В. Під час заходу діти розшили свої знання про життя і творчість цієї багатогранної творчої особистості, ім'я якої вписано в  історію світової літератури.  Святково прикрашене фойє школи, виступаючі в українських костюмах,  душевне декламування віршів Лесі Українки  дало змогу  присутнім побувати  у царстві красивого і мудрого, сильного і ласкавого, правдивого і цінного слова - царстві поезії. 

     

Переглядів: 563 | Додав: redscol | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

   25 лютого 2015 року в школі були проведені загальношкільні батьківські збори, на яких розглянуто   важливі питання  навчально-виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості  в справі навчання та виховання дітей. Обговорювалося питання  харчування дітей в школі та шляхи його покращення. Також батьки переглянули навчальний фільм "Дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій" 

 

Переглядів: 445 | Додав: redscol | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

     Правильний вибір професії – один із найважливіших кроків в житті людини.  Вибір навчального закладу, перед яким стоять зараз всі випускники школи, дуже серйозна справа.  З метою допомогти учням у виборі професії, розширити  їхні знання про різні види професій, виховувати повагу до людей  різних професій, до їхньої праці, в школі  був проведений виховний захід «Всі професії важливі, всі професії потрібні», який провела класний керівник 11 класу Тимченко Р.О. Під час заходу були проведені цікаві тести «Визначення темпераменту, його значення у виборі професії», «Вибір професії та особисті якості людини».  Із зацікавленістю у тестуванні прийняли участь і гості заходу, учні 9 класу, адже , вони певним чином також  є потенційними випускниками школи.  Одинадцятикласники підготували  яскраві презентації на тему «Моя майбутня професія». На завер ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: redscol | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

     Багато є таємниць у світі, й одна з найбільших – це мова. В рамках відзначення Міжнародного дня рідної мови в нашій школі класні керівники та вчителі української мови провели ряд цікавих і корисних заходів:  гра-подорож «У країні рідної мови» (1 кл.), мовна гра «В гостях у королеви слів» (2 кл),  інтелектуальна гра «Чи я знаю рідну мову» (9 кл.), виховні години «Слово до слова – зложиться мова» (3 кл.),  «Передаймо нащадкам наш найбільший скарб – рідну» (5кл.), «Солов'їна,барвінкова, українська рідна мова» (6 кл.),  «Квітни, мово солов'їна» (7кл.),  «Рідна мова – духовний скарб нації» (8 кл.), «Рідне слово, материнська мова» ( 10 кл.),  «Наша мова калинова» (11 кл.).  Учні 5-11 класів виготовили стінні газети, присвячені Міжнародному дню рідної мови. ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: redscol | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

   Революція Гідності не лишила байдужим жодного свідомого українця. Цими  днями уся країна згадує про ті натхненні і трагічні дні, волонтерів, Небесну Сотню, про героїв, що, долаючи біль і страх, боролися, загоювали рани і знову поверталися до палаючих барикад. З  метою належного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України,  в школі з учнями  були проведені уроки пам’яті:  «Шлях у вічність Небесної Сотні» (5кл.), «У нашій пам’яті вони назавжди залишились» (6кл.), «Не зорі падають із неба. Зірки ідуть у небеса» (7 кл.),  «Їм у віках судилося безсмертя» (8 кл.), «Герої не вмирають!» (9 кл.), «Мамо, я не вернусь…» (10 кл.), «Небесна Сотня у вирій полетіла» (11 кл.). В фойє шк ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: redscol | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

     16 лютого директором школи Землянською Л.Ю. для учнів та працівників  було проведено заняття на тему "Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації". Всі присутні пригадали правила поведінки під час надзвичайних ситуацій різного характеру, переглянули навчальний відеофільм. Учням Любов Юріївна роздала методичні посібники "Що потрібно знати юнацтву в непростий час" та наголосила, що краще знати правила поведінки і не потрапляти в небезпеку, ніж потрапити в біду і не знати, як діяти. ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: redscol | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

     Відомий вислів говорить: скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. Щоправда, якщо раніше вивчення іноземних мов було, скоріше, захопленням, то у наш час знання іноземної мови відкриває перед людиною досить широкі перспективи. Для підвищення  інтересу  до  вивчення англійської  мови  значну  роль  відіграють  різні позакласні  та  позаурочні  форми  роботи.  Однією  з  таких  форм  є проведення  предметних  тижнів.
   З 09 по 13 лютого в школі був проведений тиждень англійської мови. Розпочався він з виставки учнівських зошитів і словників. Багато учнів  з відповідальністю віднеслися до підготовки творчих портфоліо  та показали,  як можна «накопичувати» матеріал з англійської мови  з користю для себе. На цьому тижні учні виготовляли стінні газети на тему «Англомовні країни», розгадували ребуси, кросвор ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: redscol | Дата: 15.02.2015 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 59 60 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів