П`ятниця, 19.04.2024, 02:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів

     26 квітня минає 29 років із часу найбільшої техногенної катастрофи – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Згубного впливу радіації зазнала не лише Україна, а й сусідні держави. Особливо постраждали мільйони жителів забруднених радіацією територій і тисячі ліквідаторів наслідків атомного лиха, які розчищали руїни та зводили саркофаг для зруйнованого реактора.
     Сьогодні ми низько схиляємо голову перед героями, які ціною власного здоров’я, без зайвих роздумів захищали життя інших.
     В школі з нагоди 29-х роковин Чорнобильської катастрофи  були проведені виховні  години «Чорнобильська трагедія» , «Чорнобиль не має минулого» ,«Ціною життя», година скорботи «Чорнобильське лихо в пам’яті народній», години спілкування «Чорнобиль – рана України»,  «Чорнобиль не має минулого часу», Чорнобильська тра ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: redscol | Дата: 26.04.2015 | Коментарі (0)

     В рамках Тижня безпеки життєдіяльності, який був проведений в нашій школі, класний керівник 9 класу Кузнєцова Т.С. провела відкритий виховний захід "Екологічний бумеранг". На КВК були запрошені учні 5-11 класів і вони були не тільки глядачами, а й активними помічниками команд, за які вболівали. Команди "Екологи" та "Господарі планети" із задоволенням виконували цікаві і зовсім нелегкі завдання, які запропонувала їм Тетяна Серафимівна. Під час заходу діти поглибили знання з екології, удосконалили вміння приймати спільні рішення, лаконічно відповідати на питання, відстоювати свою  точку зору. Всі учасники заходу зрозуміли, що важливо бережливо ставитися до довкілля, бути відповідальними за майбутнє Землі, адже, дихати свіжими повітрям, пити чисту воду, їсти екологічно чисті продукти  - велике ЩАСТЯ, яке залежить від нас самих.

 &nb ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: redscol | Дата: 13.04.2015 | Коментарі (0)

     Наше здоров'я тісно пов'язано зі станом навколишнього середовища. Якщо природа починає "хворіти", а причиною цього, як правило, є діяльність людина, то і наше здоров'я зазнає великої шкоди. 
     Природні системи досить різноманітні, скадаються з великої кількості компонентів, які поєднані безліччю прямих і зворотніх зв'язків. Рівновага в таких системах дуже порушується, що призводить до зникнення цілих видів живих організмів, збіднення різноманіття, втрати унікального генофонду. Як запобігти цьому? Про це наші учні дізналися з виховних заходів, проведених під час Тижня знань безпеки житедіяльності "Ми всі господарі природи, тож збережемо її вроду!", який пройшов в школі з 06 по 10 квітня 2015 року. ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: redscol | Дата: 12.04.2015 | Коментарі (0)

     Незабаром одне із найбільших християнських свят - Великдень. Свято добра, віри, надії та любові. В нашій школі вже панує святковий настрій. В фойє школи організовано виставку великодніх писанок, які виготовили власними руками наші учні і вчителі. Це щось чарівне, неймовірне - деревце, прикрашене святковими писанками. Вражає різноманіття технік, які застосували автори цієї краси. Дякуємо всім, хто прийняв участь в організації виставки. Велике спасибі вчителю трудового навчання Кузнєцовій Т.С. за ідею та її  втілення в життя. 

     

Переглядів: 458 | Додав: redscol | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

     Вітаємо наших колег вчителя початкових класів Гиренко Т.Л. і вчителя біології та трудового навчання  Кузнєцову Т.С. з успішним проходженням атестації. Рішенням районної атестаційної комісії Гиренко Тетяні Леонідівні було підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії" та присвоєно педагогічне звання  "учитель-методист", Кузнєцовій Тетяні Серафимівні було присвоєно кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії". 
     Бажаємо Вам  невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і людської шани, нових педагогічних звершень. Нехай у всіх Ваших починаннях буде супутником успіх!

                                                                        ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: redscol | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

     Ніби нещодавно першокласники переступили поріг нашої школи, познайомилися з першою літерою, з першим словом, з першою книгою.  І ось вже настав час прощатися з Буквариком. 21 березня на свято Букваря  до першокласників завітали їхні мами і татусі, друзі, вчителі. А ще прийшли на свято дві подруги Лінивиці, які весь час розпитували у дітей, для чого вони вчаться, що вони вже знають і вміють. З допомогою казкових героїв Букварика і Математики  та своєї вчительки Корнєвої Світлани Вікторівни, учні 1 класу пояснили Лінивицям, як весело і цікаво навчатися в школі. Своїми знаннями  і вміннями, веселою вдачею, діти ціх лінькуватих дівчаток змогли зацікавити  навчання в школі. Свято вдалося на славу. Першокласники і самі повеселилися, і розважили своїх гостей.

     

... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: redscol | Дата: 22.03.2015 | Коментарі (0)

   16 березня 2015 року  класний керівник 2 класу Гиренко Т.Л. провела зі своїми учнями відкриту виховну годину  на тему «Ти наше диво калинове, кохана, українська мова».
   «Мова кожного народу неповторна. Українська мова — одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу. Вона наповнена перлинами творчості українських поетів, письменників, прозаїків, музикантів» – такими словами розпочала захід Тетяна Леонідівна. Діти читали вірші, грали в мовні ігри, складали прислів’я, відгадували загадки, розігрували жартівливі сценки. Працюючи в групах, учні опрацювали інформацію про відомих українських поетів і письменників. Захід був яскравим, цікавим, а ще корисним. Діти, під час виховної години, розширили свої знання про красу, мелодійність і багатсво української мови.

      ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: redscol | Дата: 21.03.2015 | Коментарі (0)

     19 березня до нас в школу завітали гості - артисти, які запропонували для молодших школярів розважальну програму. Діти із задоволенням поринули у світ казки. Рfзом з казковими героями - Ельфом та Зайчиком розважилися на славу: танцювали, відгадували загадки,ограли в цікаві рухливі ігри. ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: redscol | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

     Маленькі клаптики тканини, яка вже не потрібна в господарстві, творять дива маскування. По всій Україні небайдужі люди виготовляють спеціальні сітки для бійців АТО, тому що такий комуфляж вкрай потрібен нашим воякам.  В нашій школі  всі діти і працівники виготовили маскувальну сітку, вклавши в роботу добрі думки та побажання для наших армійців. Надіємося, що ця сітка буде служити оберегом для солдатів. 

Переглядів: 446 | Додав: redscol | Дата: 13.03.2015 | Коментарі (0)

    12 березня 2015 року учні початкових класів були запрошені на свято "Здоров'я - найдорожчий скарб людини". Цей захід підготувала і провела класний керівник 5 класу Амірова О.В разом із своїми вихованцями та учнями 6 і 9 класів. Під час свята учні повторили основні правила здорового способу життя: про правильне харчування, про корисні і шкідливі звички, про догляд за тілом та інші. Учасники заходу пригадали прислів'я і приказки про здоров'я, згадили про лікарські рослини, пограли в ігри, зробили розминку. Із великим задоволенням діти відгадували загадки, за які отримували призи - засоби та предмети особистої гігєни. Дуже діткам сподобався казковий гість Мийдодір, який закликав дітей бути чистюлями. Повеселила всіх сценка, коли умивали хлопчика Бруднульку. Всім свято дуже сподобалося. 

... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: redscol | Дата: 12.03.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 59 60 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів