Неділя, 28.04.2024, 23:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів
   6 грудня - День Збройних сил України. В цей день в першому класі проведено свято для татусів із гарною назвою "Від усієї душі". Першокласники, з допомогою своєї вчительки Гиренко Тетяни Леонідівни, ретельно підготувалися - власними руками виготовили вітальні листівки та сувеніри. Діти виступили з дуже гарними побажаннями. Найцікавішим був конкурс між татусями в номінаціях "Знайти свою дитину по носику", "Впізнати синочка по вушках", "Віднайти донечку по зачісці". "Вгадати донечку по платтячку". Усі татусі дуже старалися і вірно впізнали своїх діток. А їхні донечки та синочки подарували таткам цікаві пісні, смішинки, частівки та віршики. Усім було весело та затишно. Батьки подякували діткам і початували їх солодощами.








... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: redscol | Дата: 06.12.2013 | Коментарі (0)

   В школі були проведенні спортивні змагання з волейболу між командами учнів 8 і 10 класів, присвячені Дню Збройних сил України. На початку заходу учениці 9 класу Ближникова Ксенія та Землянська Євгенія розповіли про історію виникнення цього свята. Потім команди привітали одна одну. І розпочалося саме цікаве - гра. Вразила злагодженість дій гравців кожної команди, та перемогу з рахункок 3:1 здобула команда 11 класу. Вболівальники отримали великий заряд позитивної енергії. Захід підготували і провели вчитель фізкультури Макаров Д.В. та педагог-організатор Макарова І.М. 




Переглядів: 572 | Додав: redscol | Дата: 06.12.2013 | Коментарі (0)

До Міжнародного дня інвалідів в школі були проведені уроки доброти:  для учнів 1-5 класів  «Творіть добро, добро плекайте, люди» та для учнів 6-11 класів  «У душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро». Метою цих уроків було виховання почуття милосердя, співпереживання, розуміння людської радості – творення добра для інших. Діти переглянули відео «Найсильніша людина у світі». Цей відеоролик про реальну людину. Нік Вуджісік від народження не має ні рук, ні ніг, але при цьому він не втратив інтерес до життя. Мета показу цього фільму – формування у дітей розуміння, що для людини важливо мати велику силу волі, але не менш важливим є підтримка  оточуючих людей.


Переглядів: 545 | Додав: redscol | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

Шанування і повагу до подвигів героїв Великої Вітчизняної війни ми виявляємо через  покладання квітів до пам’ятників воїнам, відвідування музеїв, спілкування з ветеранами та надання їм допомоги. Святкування визначних подій, пов’язаних з Вітчизняною війною, є одною із традицій нашої школи.

В цьому році в Україні відзначається 70-а річниця Битви за Дніпро. Історики називають цю військову кампанію однією з наймасштабніших і найкривавіших воєнних операцій світової  історії. Поразка Вермахту була повною. Попри те, що він ще контролював більшу частину правобережної території України, обидві сторони розуміл ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: redscol | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)

          
   Прес-центром учнівського самоврядування щомісяця випускається шкільна газета "Шкільна країна". 
   Якщо бажаєте почитати нашу газету, загляньте до катологу файлів меню сайту.
Переглядів: 562 | Додав: redscol | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

     З метою підвищення фінансової грамотності школярів, популяризації ідеї систеиного заощадження і збереження коштів заради фінансової стабільності у майбутньому, в нашій школі класні керівники провели з учнями виховні години, бесіди, години спілкування на тему: "Копійка гривню береже", "Азбука грошей", "Гроші рахувати, треба розум мати", "Хто змолоду гроші береже, той на старість в нужді не живе", "Зароблена копійка краще від вкраденого карбованця", "Як копійка ведеться, той добре живеться", "Трудяща копійка годує довіку" тощо. Прес-центр шкільного самоврядування випустив інформаційний вісник "Твоя фінансова грамотність". Вчитель економіки провела з учнями 9-11 класів тренінг "Шлях до фінансової незалежності". Бажаємо всім мати грошей не багато і не мало, а стільки, щоб на все вистачало. 
Переглядів: 557 | Додав: redscol | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

     Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в пам'яті українців однією з найстрашніших сторінок нашого минулого. З кожним днем ці події віддаляються від нас в часі, але вони не втрачають при цьому свого скорботного і трагічного значення. Вшанувати пам'ять невинних жертв - це той мінімум. який ми, сучасні українці, маємо зробити. Ми повинні завжди пам'ятати про ті страшні часи й робити все, щоб подібне ніколи не повторилося.
    З метою вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років в школі була проведена загальношкільна тематична лінійка "Одна із найбільших трагедій в історії людства", класні керівники провели з учнями виховні години, в шкільній бібліотеці організована тематична виставка "Біль душі людської". 22 листопада був проведений єдиний урок історичної пам'яті "80-ті роковини Голодомору - уроки минулого для майбутнього". 

Переглядів: 479 | Додав: redscol | Дата: 23.11.2013 | Коментарі (0)

   15 листопада в нашій школі класний керівник 2 класу Вербицька Наталя Іванівна зі своїми вихованцями провели відкритий виховний захід"Барви золотої осені", присвячений до Дня працівника сільського господарства. Допомагали другокласникам  також учні з інших класів. Свято пройшло пречудово. Це веселе, яскраве дійство нагадало нам, якою щедрою є наша матінка-земля, якою важливою і почесною є праця людей, які працюють на землі. Від імені всіх вчителів, батьків, учнів, які були присутні на святі хочеться подякувати Наталі Іванівні та учням-учасникам за гарний настрій та величезний заряд позитивної енергії, які вони нам подарували.
Заступник директора з виховної роботи Корнєва С.В.







Переглядів: 582 | Додав: redscol | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

   З 11 по 15 листопада 2013 року в школі проводився тиждень знань безпеки життєдіяльності "З вогнем не жартуй!". Класні керівники провели виховні години, години спілкування, практичні заняття за даною тематикою. Прес-центр учнівського шкільного самоврядування випустив інформаційний вісник "Правила безпеки знай, про життя належно дбай!". Вожаті барвінчат під керівництвом педагога-організатора Макарової І.М. організували на перервах для учнів 1-5 класів проведення ігрової програми "Якщо виникла пожежа - телефонуй на 101". Організована виставка дитячих  малюнків на тему "З вогем не жартуй!". Вчитель основ здоров'я провела з учнями 8-9 класів практичне заняття "Вміти правильно діяти під час пожежі", на якій дітям найбільше сподобалося тренування евакуації зі школи. Завершила тиждень безпеки тематична лінійка "Щоб правильно діяти, треба передбачати небезпеку".  Діти повторили правила пожежної безпеки.  Тиждень пройшов ц ... Читати далі »
Переглядів: 562 | Додав: redscol | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

   12 листопада 2013 року відбулася чергова сесія районного Парламенту дітей. Нашу школу представляли учениці 11 класу Вєлкова Наталія та Жупило Ганна. На засіданні була підписана Угода про співпрацю між Кіровоградським районним Парламентом дітей, Кіровоградською районною Державною адміністрацією, Кіровоградською районною радою та відділом освіти, молоті та спорту. 
   Наші дівчата діляться враженнями. "Нам було дуже приємно, що з нами спілкувалися, як з майбутніми творцями нашої країни, нашої історії. Ми отримали цікаві і змістовні відповіді щодо виконання програми "Центральний регіон 2015" в галузі освіти. Нас дуже вразила відвертість та щирість у спілкуванні."
   Також на засіданні школярі представляли проекти "Земля - наш спільний дім", "Україна - європейська держава". Наш проект "Україна - європейська держава" не залишився поза увагою. За роботу над проектом наш шкільний Парламент отримав "Подяку" відділу освіти, молоді та спорту КР ... Читати далі »
Переглядів: 901 | Додав: redscol | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 57 58 59 60 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів