Четвер, 02.05.2024, 08:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів

     Випуск 2015

   31 травня 2015 року випускники нашої школи отримали атестати про повну загальну середню освіту. 
Дорогі випускники!
Сьогодні у вас свято,
Ця незабутня мить.
Ми хочем побажати
Нехай вам всім щастить!
Бажаємо вам щастя, здоров'я, успіхів, впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні своєї мети!

Колектив Червоноярської ЗШ

Переглядів: 450 | Додав: redscol | Дата: 01.06.2015 | Коментарі (0)

     29 травня в школах України відзначалося радісно-сумне свято – свято останнього дзвоника. Для школярів розпочинаються довгоочікувані літні канікули, які несуть із собою  для школярів веселі пригоди, розваги, яскраві враження. А ось для випускників – це остання урочиста лінійка, яка знаменує про початок нового дорослого життя.
     В нашій школі лінійка розпочалася традиційно – виконанням Державного гімну України  і внесенням Державного прапору. Директор школи Землянська Л.Ю. привітала всіх присутніх зі святом, підвела підсумок навчального року  і вручила нашим найактивнішим учням, які плідно попрацювали протягом року та  приймали участь в олімпіадах і різноманітних конкурсах, Похвальні листи, грамоти, дипломи, сертифікати. Привітали зі святом школярів почесні гості – сільський голова Сосновський О.М. та головний бухгалтер агрофірми «Відродження» Городецька В.Г.  Привітання до ви ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: redscol | Дата: 30.05.2015 | Коментарі (0)

     У третій четвер травня (цьогоріч 21 травня) Україна святкує День вишиванки. Учні і вчителі нашої школи із задоволенням в цей день одягли вишиванки і школа замайоріла  різнобарвними візерунками. 

              ... Читати далі »

Переглядів: 692 | Додав: redscol | Дата: 23.05.2015 | Коментарі (1)

Мамо найдорожча, мамочко єдина,
Щирі побажання – від доні, від сина.
Квіточок пахучих принесли багато
В цей травневий ранок, у велике свято!   

     Прекрасне свято для своїх матусь підготували з допомогою свого класного керівника Гиренко Тетяни Леонідівни учні другого класу. Родинне свято «Мама – слово те святе» було проведено у формі КВК. Змагалися команди «Синочки» і «Донечки». Ну а всі конкурси, зрозуміло, були на тему, як гарно діти знають своїх мам, а мами своїх дітей. Наприклад, діткам потрібно було впізнати почерк своєї матусі, а мамам знайти свій портрет серед малюнків учнів. Діти своїм ріднесеньким мамам прочитали вірші, заспівали пісні, висловили  подяку за тепло, ласку, турботу. Цікаво і приємно було дивитися, з якою любов’ю діти пригощали своїх мам чаєм і тортиком. 

... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: redscol | Дата: 18.05.2015 | Коментарі (0)

     13 травня 2015 року в 8 класі був проведений відкритий виховний захід «Свято нашого роду». Ступнікова А.С., класний керівник 8 класу, із своїм вихованцями підготували чудове свято для своїх матусь і татусів.  Діти висловили подяку своїм рідненьким батькам за турботу, ласку. Окрасою свята стали конкурси між командами батьків і дітей. Як тепло стало на душі у всіх присутніх, коли мами співали колискові пісні. Захід всім дуже сподобався. 

         ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: redscol | Дата: 14.05.2015 | Коментарі (0)

     День Перемоги - святковий день для всіх українців, адже немає жодної сім'ї, яку не зачепила Велика Вітчизняна війна. 9 травня – це не день скорботи,  а світле свято Перемоги над нацизмом у Європі. Пам'ять  про великий подвиг наших дідів і прадідів повинна жити ще в багатьох поколіннях. Традиційно, 9 травня мешканці та гості нашого села  збираються біля Обеліску Слави, щоб вшанувати пам'ять загиблих воїнів, привітати наших дорогих ветеранів зі святом Перемоги, покласти квіти до братської могили воїнів, які загинули під час визволення нашого села. Відкрив урочистий мітинг сільський голова Сосновський О.М.. Виступили із привітаннями директор школи Землянська Л.Ю., директор будинку культури Ступнікова В.П., ветеран Великої Вітчизняної війни Озєров І.І. Наші школярі під керівництвом педагога-організатора Макарової І.М. підготували віршований виступ: привітали присутніх зі святом, подякували ветеранам за те, що в лиху годину вони з ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: redscol | Дата: 09.05.2015 | Коментарі (0)

     У  зв'язку з відзначенням у 2015 році 70-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни, з метою гідного вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні, виховання в учнів шанобливого ставлення до ветеранів, учасників війни, загиблих воїнів, в школі було проведено ряд заходів. Класні керівнии провели зі своїми вихованцями  уроки пам'яті "День пам'яті і примирення", "Вклонімося і мертвим, і живим", "Пам'ять про вас в нашім серці жива", "Ми йшли до тебе, Перемого!", "Минулого вогонь не згасне", "Лист у минуле", "Українці у Другій світовій війні.Життя і дім", "Вогнені роки війни", "Пам'ять про війну священа", "Україна пам'ятає подвиг солдата". В бібліотеці оформлена тематична книжково-ілюстративна виставка "Нам заповідана мужність". Офор ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: redscol | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

     Кожен  гарний господар піклується  про те, щоб в його оселі було красиво і затишно. Весь наш шкільний колектив турбується про чистоту і красу нашої другої домівки – рідної школи. 30 квітня після уроків  ми влаштували чергове генеральне прибирання в нашій «оселі». Учні початкових класів біля школи та  на прилеглій території  позбирали бумажки, яких, на нашу радість, було не дуже багато. Старші  діти підмели подвір’я школи, просапали свої ділянки.
     Помилуємося. Підбілені бордюри і дерева, квітники і подвір’я чисті. Як приємно! З почуттям того, що зроблено гарну справу, розходимося по домівках.

       ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: redscol | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

     В травні  цього  року виповнюється 175 років від дня народження М.Л.Кропивницького.  В історії вітчизняної культури Марко Лукич посідає винятково значне місце. Сучасники ще за життя шанобливо називали його «батьком українського театру». Геніальний актор, режисер і драматург,  він до останніх днів працював для сцени. Кропивницький був одним із засновників українського «театру корифеїв». Таку назву дістали театральні трупи, які очолював цей видатний діяч. Його вистави бачили світло рампи навіть у Маріїнському театрі Санкт-Петербурга, а гра акторів дістала прихильність імператорських осіб. Самого Кропивницького разом із Марією Заньковецькою навіть запрошували грати в Імператорському театрі, проте вони відмовились.
       З метою розширення знань учнів про життя і творчість М.Кропивницького, виховання естетичних смаків і почуттів, прищеплення любові до театрального мистецтва класними керівниками з ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: redscol | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

     Благодійність була, є і буде в традиціях українців. В цьому році учні і вчителі нашої  школи долучилися до проведення Х Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» – «Врятуй життя дитині», метою якої є закупівля  реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям. Кошти, які ми зібрали (320 грн.)  - це невелика сума, але вони об'єднаються з іншими частинками, які зібрали  інші волонтери  і стануть у пригоді тим діткам, які потребує допомоги.
     Проведений захід сприяє вихованню доброзичливості, гуманності, милосердя, співчутливості і ще раз підтверджує той факт, що чужого горя не буває. ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: redscol | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 59 60 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів