Субота, 04.05.2024, 20:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів

    15 жовтня шкільний бібліотекар Корнєва В.В. запросила до своєї господи учнів 1-5 класів на виховний захід "Зустріч у книжковому місті". Валентина Вікторівна розповіла дітям історії про виникнення  бібіотек та їх існування в прадавні часи. Також вона повідала малечі, що бувають книги незвичайні: книги-гіганти та книги-ліліпути, а ще про те, як живуть книжки в бібліотеці. Валентина Вікторівна показала діткам найтовстішу, найменшу і найбільшу книги нашої бібліотеки.

     Та тут у бібліотеці один за одним стали з'являтися  Королева книг, Книжка, яку ображала неохайна дівчинка, Буратіно, Книжковий лікар і, навіть, Баба Яга. Ви, напевно, зрозуміли, що наші учні переглянули театралізовану виставу. А ще діти відгадували загадки та назви творів, впізнавали казкових героїв. Під час заходу учні повторили правила користування книгою, а читати наші дітки дуже полюблять, тому вони часто навідуються і до шкільної, і до сіл ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: redscol | Дата: 16.10.2014 | Коментарі (0)

     В рамках тижня екологічного виховання класний керівник 7-го класу Демешко С.О. провела відкритий виховний захід "Дивосвіт природи". Захід був проведений у формі екологічної гри-змагання між командами учнів 6-го і 7-го класів. Весело, з азартом учасники виконували всі запропоновані їм завдання: розгадували загадки, ребуси, кросворди, читали вірші про природу, складали прислів'я, імітували повадки травин тощо. В такий цікавий спосіб діти продемонстрували свої знання законів природи та готовність оберігати довкілля від забруднення. Захід сприяв формуванню в учнів екологічної компетентності, розуміння цінності збереження здоров’я довкілля як основи збереження здоров’я людини в нім.  

Переглядів: 564 | Додав: redscol | Дата: 12.10.2014 | Коментарі (0)

 

     В першу неділю жовтня відзначається Всесвітній  день вчителя. Офіційно його визнали в більш як ста державах.  В нашій школі 4 жовтня  ми яскраво відзначили це прекрасне свято. За перший урок в цей день взялося учнівське самоврядування. Старші діти самостійно проводили уроки і мали змогу спробувати себе в ролі вчителів. А ще учні  влаштували концерт і привітали своїх улюблених педагогів, дякуючи за безмежне терпіння і важку працю. На концерт були запрошені вчителі пенсіонери.  Святковий концерт був дуже гарним, всі присутні отримали величезне задоволення. Сподіваємося, що почуття вдячності дітей, подаровані вчителям в цей день, нададуть  наснаги на весь навчальний рік!

     

... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: redscol | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

Україна – єдина і неподільна. Українці – працьовиті,  мудрі, щирі, гостинні люди. Зараз всі громадяни України переживають складні випробовування на віру,  дружбу, патріотизм. Всі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної та квітучою держави, чистого неба над головою.

   Майже всі учні нашої школи долучилися до Всеукраїнської акції «Україна єдина», метою якої є підтримка українських солдат, що знаходяться в зоні АТО.  Школярі намалювали малюнки, написали листи для солдатів, виготовили обереги. Так наші діти хотіли показати, що вони високо цінують мужність і героїзм наших захисників і від усієї душі бажають їм якнайшвидше повернутися додому.

     

Переглядів: 510 | Додав: redscol | Дата: 04.10.2014 | Коментарі (0)

   Сільський учитель і оригінальний теоретик педагогіки, талановитий директор школи, автор сотень віршованих і прозаїчних мініатюр, дуже скромна і сором'язлива людина - такою цілісною натурою постає перед нами В.О.Сухомлинський.

   Традиційно в нашій школі в кінці вересня ми проводимо виховні заходи, присвячені життю і творчості Василя Сухомлинського. В цьому році, до дня народження видатного педагога,  класні керівники провели з учнями цікаві виховні години, години спілкування. Бібліотекар Корнєва В.В. з учнями 6-7 класів провела бібліотечний урок на тему "Пам'ятай, що ти людина". В фойє школи була організована виставка дитячих малюнків - ілюстрацій до творів В.О.Сухомлинського. Всі, хто завітав до нас у школу на цьому тижні, мав змогу помилуватися чудовими малюнками і впевнитися, що наші діти не тільки читають казки і оповідання В.Сухомлинського, а ще із задоволенням ілюструють його твори.

... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: redscol | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

    З 08 по 12 вересня 2014 року в школі пройшов Тиждень знань Правил Дорожнього руху на тему "Руху правила єдині  поважати їх повинні!". Були проведені цікаві виховні заходи, які допомогли нашим учням повторити правила поведінки пішоходів і пасажирів, зрозуміти, що наше життя і здоров'я в першу  чергу залежить від нас самих. 

         

Переглядів: 447 | Додав: redscol | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

   З  8 по 12 вересня в школі проходив Тиждень Олімпійського  спорту. Протягом тижня наш вчитель фізичної культури Макаров Дмитро Вікторович провів з дітьми багато цікавих заходів, які  розкрили перед учнями всю олімпійську історію – від Олімпійських ігор Стародавньої Греції до останніх ігор Олімпіад. Діти для себе відкрили значення найголовніших олімпійських принципів та ідей, впевнилися, що олімпійська історія – це не тільки спортивні звершення, а й перемоги ідеалів моралі: гуманності, справедливості, рівності, доброчесності. Учні зрозуміли, що любов до спорту об’єднує людей у всьому світі.

     

Переглядів: 507 | Додав: redscol | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

   “Я хочу жити на Вкраїні. Щоб не було зі мною. Хай навіть скоротять мені недовгі вже мої літа, я хочу жити на Вкраїні. Нехай зневага і зло людське вирують круг мене. Хай кличуть мене ворогом народу безсоромні й жорстокі службовці-людожери, якщо їм треба так. Я України син, України”.    О. Довженко.
   
     10 вересня виповнюється 120 років від дня народження славетного кінорежисера – Олександра Петровича Довженка. Його внесок в нашу духовну скарбницю неможливо переоцінити. Його фільми є візитівкою нашого національного кінематографа. Також він чудовий письменник і художник. В школі з нагоди 120-ої річниці від дня народження О.Довженка бібліотекар Корнєва В.В. оформила тематичну виставку.

Переглядів: 449 | Додав: redscol | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

   1 вересня  - це день, коли відкриваються двері до нових знань, цікавих історій. Діти прийшли до школи святково вдягнені, з квітами. Дуже приємно було те, що більшість наших учнів та вчителів прийшли на свято у вишиванках. 

   Вишикувалися дітки на урочисту лінійку. І ось під звуки задушевної мелодії крокують першокласники із своїми батьками. Сьогодні своїх дітлахів вони передали  у надійні руки першої вчительки Корнєвої С.В.., яка поведе  малечу до  Країни Знань.

   До всіх присутніх з вітальними словами звернулася директор школи Л.Ю.Землянська. Привітали всіх із початком навчального року сільський голова Сосновський О.М. та представник Агрофірми “Відродження” головний бухгалтер Городецька В.Г.  Від Агрофірми "Відродження" (генеральний директор Згривець Р.Ф.) школі подарували насос для котельні, без якого не було б можливим опалення взимку. Ще наші учні отримали в подарунок спор ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: redscol | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

   У серпні  українці мають два державні свята - День Державного Прапора та День Незалежності України. Пройняті духом патріотизму та національної єдності, найактивніші діти села Червоний Яр розфарбували стовпчики на греблі біля сільського ставка в національні кольори та зробили малюнки і написи на асфальті "Україна - єдина країна", " Україна - наша Батьківщина!, "Слава Україні!". Маючи таких славних синів і дочок, Україна буде мати щасливе майбутнє.

              

 

 

           

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: redscol | Дата: 23.08.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 59 60 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів