Середа, 24.04.2024, 17:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів

     За словами древніх мудреців «Чим слабше тіло людини, тим меншою волею вона володіє». Це не про нас! Ми сильні духом, сміливі, швидкі, здатні до спортивних перемог.
     21 червня 2016 року в пришкільному таборі відпочинку «Барвистий квітник» був проведений День Олімпійського спорту. В цей день  вихованці нашого табору розширили свої знання про історію Олімпійських ігор, видатних спортсменів світу та України.
     Зрозуміло, не можна досягти високих спортивних досягнень, мати гарне здоров’я, бути сильними і витривали, якщо не вести здоровий спосіб життя. Одним із завдань, яке діти виконували відповідально та із задоволенням, було створення плакатів на тему «Шкідливим звичкам скажемо «НІ!». Та найбільше сподобався дітям колективний пробіг на 500 метрів. 
... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: redscol | Дата: 21.06.2016 | Коментарі (0)

     «Книга – джерело знань», «Дім без книги – день без сонця» «Книга – твій друг, без неї як без рук». Хто ж не погодиться з цією народною мудрістю. З книг ми черпаємо знання, краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках, неодмінно має стати на заваді несправедливості, жорстокості  й насиллю, врятувати наш неповторний світ.
     18 червня 2016 року в пришкільному таборі відпочинку «Барвистий квітник» пройшов День книги. Діти зі своїми вихователями здійснили екскурсію до сільської бібліотеки, під час якої був проведений виховний захід «Літературними стежками».  Вихованці дізналися про те, як облаштована бібліотека, які книги знаходяться на яких полицях, як потрібно поводитися з книгами. Дуже дітям сподобалося складати прислів’я, розгадувати загадки, відгадувати казкових героїв.  Ми побачили, що наші дітлахи розумні,  тому що багато читають. ... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: redscol | Дата: 21.06.2016 | Коментарі (0)

     17 червня 2016 року в пришкільному таборі відпочинку був проведений День романтиків. Заходи, проведені в цей день, створили у дітей романтичний настрій. Діти під час виховного заходу дізналися про те, кого ми вважаємо романтиками, про історію виникнення таких свят, як «Пташине весілля», «День кохання», «День Святого Валентина».
     Дуже сподобався вихованцям конкурс між командами «Дівчата» і «Парубки», під час якого вони співали пісні про кохання, малювали портрети свої суперників, читали вірші, створювали живі романтичні статуї, вгадували друзів із зав’язаними очима. І, звичайно, діткам, дуже сподобалася дискотека, адже тут вони проявили свої танцювальні таланти.

... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: redscol | Дата: 21.06.2016 | Коментарі (0)

     Екологічний стан навколишнього середовища – одна з найглобальніших проблем людства. Хто, як не ми, мусимо берегти, вивчати і знати світ природи, що оточує людину.
     День довкілля, який пройшов в пришкільному таборі відпочинку «Барвистий квітник» під лозунгом: «Бережи довкілля! Вивчай природу! Люби навколишній світ!», ще раз нагадав дітям про те, що природні комплекси потребують захисту з боку людей. Впродовж дня було проведено прогулянки на природі, де діти мали можливість ближче познайомитися з флорою і фауною нашої місцевості. Учні продемонстрували свої знання під час проведення виховної години «Буду я природі другом». Кращі знавці світу природи отримали, як нагороду, смайлики, а загони табору відпочинку поповнили свої стенди додатковими грамотами. Ще більше покращили настрій вихованців різноманітні ігри та розваги на свіжому повітрі. 

... Читати далі »

Переглядів: 722 | Додав: redscol | Дата: 14.06.2016 | Коментарі (0)

     Кожен день у таборі відпочинку "Барвистий квітник" цікавий, веселий, а головне неповторний. День квітів не був виключенням. Час у таборі промайнув і для дітей, і для вихователів з неймовірною швидкістю. Під час прогулянки "Здрастуй, літо!" діти збагатили свої знання про користь і застосування лікарських рослин, назбирали пахучих квітів липи. Вікторина "У світі рослин" була проведена у формі змагання між двома командами. Вихованці із задоволенням розгадували загадки, створювали плакати на тему «Квіти – окраса Землі», переспівували своїх суперників тощо. Працюючи в групах, діти із кольорового паперу виготовили оригінальні квіти, якими прикрасили фойє табору відпочинку. 

... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: redscol | Дата: 13.06.2016 | Коментарі (0)

     09 червня в пришкільному таборі відпочинку «Барвистий квітник»   проходив День патріота. З дітьми було проведено спортивно-патріотичну гру «Як козаки дівчат визволяли», конкурс малюнків «Моя маленька та велика Батьківщина». Ще діти в загонах виготовляли  колажі з долоньок  на тему «Дерево мрій». Всі заходи дітям дуже сподобалися. Але найбільше задоволення вихованці отримали під час гри «Як козаки дівчат визволяли», суть якої полягала в тому, що хлопці-козаки повинні були визволити дівчат з полону. 

... Читати далі »

Переглядів: 998 | Додав: redscol | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

     06 червня 2016 року розпочав роботу пришкільний табір відпочинку  "Барвистий квітник". З великим задоволенням біжать діти до школи, адже відпочивати із друзями набагато цікавіше, ніж одному. Працівники табору відпочинку прикладають усіх зусиль, щоб дозвілля наших вихованців було цікавим, змістовним, веселим, корисним.

Переглядів: 396 | Додав: redscol | Дата: 07.06.2016 | Коментарі (0)

04 червня 2016 року до школи завітало дуже багато гостей. Всі поспішали на випускний вечір. Сьогодні стіни нашої школи залишили Бібікова Яна, Ближникова Ксенія, Грузінова Марина, Губарєв Андрій, Землянська Євгенія, Мережко Михайло, Пузанков Андрій. 
В добру путь, дорогі наші випускники!

 

Переглядів: 458 | Додав: redscol | Дата: 05.06.2016 | Коментарі (0)

     03 червня 2016 року  в школі відбулося свято останнього дзвоника.  Директор школи Землянська Л.Ю. привітала всіх присутніх зі святом, підвела підсумок навчального року  і вручила нашим найактивнішим учням Похвальні листи, грамоти, дипломи, сертифікати інтерактивних конкурсів «Колосок», «Бобер», «Левеня». Привітали зі святом школярів почесні гості – сільський голова Сосновський О.М. та виконавчий директор агрофірми «Відродження» Базан В.В. Вітали наших випускників перша вчителька Гиренко Т.Л., класний  керівник  Маринець С.І., першокласники,  шкільний парламент, батьки. Перші кроки в доросле життя наших випусників благословив  отець Олександр.
     І ось лунає  дзвоник. Бажаємо нашим випускникам обрати правильну життєву дорогу, впевненості у своїх силах та наполегливості у досягненні мети, а решті школярів гарного та  змістовного відпочинку. ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: redscol | Дата: 05.06.2016 | Коментарі (0)

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Ми прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.За щасливе дитинство відповідають дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.
     Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. 
     Наші діти посміхаються - ми все робимо правильн ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: redscol | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 59 60 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів