Четвер, 25.04.2024, 12:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Червоноярська філія Аджамського ліцею

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Національна дитяча "гаряча лінія"

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми

Головна » Архів матеріалів

     День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. 16 років тому на українському радіо була започаткована дивовижна масова подія – написання диктанту національної єдності. Відтоді щороку слухачі можуть взяти участь у написанні та з’ясувати, наскільки добре вони знають українську мову. Сьогодні до написання диктанту «Україна на зламі тисячоліть» приєдналися наші учні 7-11 класів.  Також цього дня з учнями 3-11 класів проведено І (шкільний) етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П.Яцика. 

Переглядів: 378 | Додав: redscol | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

     «Бобер» – таку цікаву назву має Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамоти, який проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення і зацікавлення їх сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою. 07 - 08 листопада 2016 року 12 учнів нашого навчального закладу прийняли участь у цьому конкурсі.  Бажаємо їм отримати високі результати!

    

Переглядів: 376 | Додав: redscol | Дата: 08.11.2016 | Коментарі (0)

     За результатами Всеукраінського конкурсу з фізики  «Левеня» наша учениця 10 класу Бліжнікова Софія була запрошена провести осінні канікули у навчальному таборі "Левеня 2016" у м.Львів. Команду від Кіровоградського району представляли  вчитель математики і фізики Високобайрацького НВК Пархета Олена Олексіївна, учень 9 класу Високобайрацького НВК  Маслюк Юрій  та наша Софійка. Дуже змістовним і цікавим було дозвілля цих школярів під час подорожі у місто левів. Вони побувати на вечорі цікавої фізики у ЛНУ ім.Івана Франка, відвідати прем’єру вистави "Украдене щастя" у Національному академічному українському драматичному театрі ім.Маріі Заньковецької, здійснили цікаві екскурсії містом. Крім того, вони знайшли нових друзів із інших областей Украіни. В команді з учнями Дніпропетровської області діти вибороли І місце в інтелектуальних іграх. Вітаємо наших переможців! 

... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: redscol | Дата: 07.11.2016 | Коментарі (0)

     Туберкульоз, за визнанням провідних вчених, продовжує залишатися глобальною проблемою всього людства. Ця хвороба вражає людей незалежно від віку, статі та соціального становища. Туберкульоз – страшна хвороба, але вона виліковна за умови вчасного діагностування та проходження повного курсу лікування. Чим раніше виявлено захворювання, тим більше шансів на одуження. Та в першу чергу кожен з нас повинен знати, як запобігти цьому захворюванню.
     Шановні відвідувачі нашого сайту! Більше інформації на тему «Туберкульоз: симптоми, шляхи передачі, профілактика» ви можете переглянути в розділі «Сторінка для батьків. Здоров’я дитини».

Переглядів: 374 | Додав: redscol | Дата: 01.11.2016 | Коментарі (0)

     28 жовтня 2016 року відбулися вибори президента Червоноярського НВК І-ІІІ ступенів. Цей почесний пост посіла учениця 8 класу Іванова Сніжана. У своєму виступі на загальношкільній лінійці вона сказала: "Якщо я тільки для себе, то для чого тоді я? Адже я можу стати іншою для себе та оточуючих.  Разом ми зможемо творити добрі справи, а добрі справи  це плоди відповідальної роботи яку мені довірили."
     Всі учні привітали нового президента гучними оплесками. Бажаємо їй успіхів на новій посаді, та будемо очікувати чогось нового в нашому навчальному закладі.

 

 

Переглядів: 365 | Додав: redscol | Дата: 01.11.2016 | Коментарі (0)

     25 жовтня 2016 року третьокласники  запросили в цікаву казкову подорож  учнів 1-5 класів та вихованців дитячого садочка "Веселка". Під керівництвом своєї вчительки Корнєвої Світлани Вікторівни діти  підготували виставу "Екологічна казка". Подорожуючи з Жабкою, Мишкою, Їжачком, Вовчиком, Лисичкою та Ведмедиком,  маленькі глядачі замислилися над тим, якої шкоди завдає природі людина, іноді, не помічаючи цього. Учні 3 класу нагадали всім присутнім, що природа потребує постійної уваги і турботи, що наше ставлення до навколишнього світу в першу чергу впливає на наше здоров'я, адже ми самі частинка природи.

     ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: redscol | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

20 жовтня заступники директорів з навчално-виховної роботи Кіровоградського району на семінарі-практикумі розглянули питання піднесення якості та ефективності сучасного уроку, обговорили Концепцію "Нової  української школи" та розробили стратегію підвищення навчальної мотивації учнів. 

Підготував та провів змістовний діалог та дискусію з даних питань наш завуч Корнєв Юрій Миколайович. Такі зустрічі сприяють впровадженню ефективних новітніх освітніх технологій у навчалних закладах та удосконаленню системи роботи з педагогічними кадрами.

Побажаємо нашим педагогам успіхів та втілення в життя задуманого

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: redscol | Дата: 23.10.2016 | Коментарі (0)

     З 10 по 13 жовтня 2016 року в навчальному закладі був проведений Тиждень патріотичного виховання, присвячений Дню захисника України. Протягом тижня класні керівники провели виховні години «14 жовтня – день захисника України», «Будемо гідні слави героїв», «В єдності наша сила», «Ми нащадки козацького роду», «Ми не хочемо війни» та інші. Організовано виставку малюнків «Україна в серці моєму».  Завершенням Тижня було проведення виховного заходу «Слава Україні! Героям слава!». На свято були запрошені учасники АТО, які проживають в с.Червоний Яр. Діти підготували для дорогих гостей гарний концерт. Сподіваємося, що щирі слова вдячності нашим героям, пісні, танці, гуморески у виконанні наших дітей зігріли душу і серце нашим воїнам.
     Ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Батьківщину, бореться за мир на рідній землі. Ми дяк ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: redscol | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

     В першу неділю жовтня в нашій країні відзначається професійне свято працівників освіти України, яке у народі найчастіше називають Днем вчителя. Напередодні, 30 вересня, в нашому навчальному закладі ми яскраво відзначили це прекрасне свято. Вранці  учні зустрічали  вчителів  на порозі школи приємними словами привітань. Після уроків діти влаштували цікаву тематичну лінійку Заряд позитиву, отриманий  в цей день нашими  вчителями, надасть їм  наснаги на весь навчальний рік, адже, найбільша винагорода за плідну працю - це повага та подяка учнів.

     ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: redscol | Дата: 02.10.2016 | Коментарі (0)

     1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку. Цей день - символ єдності  і спадкоємності поколінь.  В навчальному закладі класними керівниками були проведені виховні заходи, метою яких було виховання у дітей  поваги до людей похилого віку, любові  та шани до бабусь і дідусів, уваги до одиноких, самотніх жителів, почуття доброти та милосердя.
     30 вересня я побувала на виховній годині в 5  класі. Класний керівник Ступнікова А.С. провела зі своїми вихованцями цікавий захід на тему «Байдужість не прощається». Під час виховної  години діти розповідали про своїх рідненьких бабусь і дідусів, про те як вони їм допомагають, як полюбляють з ними спілкуватися. Також був зроблений акцент на тому, що ми маємо з повагою ставитися до всіх людей похилого віку, а не тільки до своїїх близьких.  Захід сприяв формуванню в учнів шанобливого  і  турботливого ставлення до літніх людей.&n ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: redscol | Дата: 02.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 59 60 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів